Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала фанатів довгоочікуваним сімейним відпочинком біля океану, після чого виклала відео з донькою Євою з аеропорту. Виявляється, артистка з вирушила на острови, а ось малеча пригрозилася з'їсти всіх акул.

"Маленька Lo у відмінному настрої🐽:
- так я їх так там з'їм, подивляться вони 😂😂😂😂", - пожартувала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Гарного вам відпочинку, а то все концерти, та концерти)", "😂😂😂 Бідні акули)))", "Вау, приємного вам відпочинку💕", "Диво😍 Така доросла вже🙈🙊", "Серйозна Дівчинка , головне що б ні одна Акула не постраждала 😂😂😘💋🌹Красуня".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.