Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість має відмінне почуття гумору, за що шанувальники її просто обожнюють. Артистка вирішила показати, як виглядає Новий рік у суворій реальності. Так, Маша наділа леопардову никидку, зібрала волосся забавною шпилькою і доповнила образ яскравими блакитними тінями і чаркою спиртного.

"Все шик да блиск в стрічці... А реальність? Реальність...вона сьогодні інша....
Хеппі Нью іар, бэйліз...тьху, бейбіз!", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз: "Вафельний тортик бомба🙌 хочу шматочок😂", "Маша-Агонь. Увесь "шик" в одному фото))", "😂😂Машаааа! Зе бюст, тьху, бест🌸", "Ну,треба розслаблятися)))не завжди ж гламур)))Машенька,з Новим роком!!!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.