Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пишними формами в купальнику, явно переборщивши з фотошопом. Так, дівчина дуже сильно зменшила талію, на тлі якої ноги і груди тепер виглядають непропорційно великими. Варто відзначити, що через масу недоброзичливців Анастасія вирішила на якийсь час приховати свій аккаунт від сторонніх очей.

Фолловери залишилися в захваті від побаченого, а ось ненативі коментарі Квітко воліє витирати. Так, це не перший раз, коли дівчину висміюють через невдалий фотошоп: на відео її фігура виглядає зовсім не так, як на фото. Також обличчя знаменитості в реальному житті дуже відрізняється від тієї гарненької мордочки в аккаунті Анастасії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.