Зовсім недавно відгримів Новий рік 2019-й, який українські зірки відзначили дуже яскраво. Павло Зібров, Тіна Кароль, Дзідзьо, Надя Дорофєєва показали, що робили у головний день року. Передає Clutch.

Павло Зібров

Народний артист України Павло Зібров вирішив провести новорічну ніч у колі найближчих. Артист відзначив свято вдома з дружиною Мариною і дочкою Діаною, після чого яскрава сім'я вирушила на світський захід.

Тіна Кароль та Микола Тищенко

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Співачка Тіна Кароль зустріла Новий рік 2019 на сцені ресторону екс-ревізора Миколи Тищенка. Після заходу ресторатор закружляв співачку в запальному танці.

Дзідзьо

Співак Дзідзьо ніяк не може відійти від недавнього інциденту з побиттям. Після нападу у співака лопнула барабанна перетинка, тому новий рік йому довелося зустріти на лікарняному ліжку, звідки він записав відеозвернення.

Макс Барських

Популярний виконавець Макс Барських 31 грудня виступав на одній із закритих вечірок, а після відправився святкувати Новий рік з друзями. Серед них опинилася і екс-ВІА Гра Міша Романова. Співак опублікував у своєму Instagram фото з красунею і побажав всім шанувальникам кохання, чим спровокував чутки про його стосунки з Романовою.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва, солістка групи Время и Стекло, зустрічала Новий рік з чоловіком Володимиром Дантесом. Компанію їм склали близькі друзі. Заради заходу Надя кардинально змінила зачіску і зробила чорне афро.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Подружня пара Катя Осадча та Юрій Горбунов зустріли Новий рік хоч разом, але на роботі. Про це свідчить фото з гримерки.

Нагадаємо, популярний певец Олег Винник вирішив привітати своїх шанувальниць з новорічним святами. Спеціально для цього він виклав в Instagram фотографії, де зображений у червоній футболці і чорній розстебнутій дублянці серед засніжених ялинок.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль зустріла новий рік у обіймах ресторатора Миколи Тищенка.

Також Знай.ua писав, колишня солістка группы "ВІА Гра" Міша Романова натякнула шанувальникам про повернення на сцену.