Скандальна російська балерина і світська левиця Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість здивувала шанувальників новою публікацією в своєму профілі.

Так, Волочкова показала підписникам, як почала новий 2019 рік. А стартував у неї він з купання в кориті з крижаною водою.

"Зима - найкраща пора року, бо в купелі завжди є лід! А як ви почали новий рік? Змогли б провести репортаж із крижаної купелі? Це дуже корисно! Як же мені буде не вистачати цього снігу, коли температура повітря буде на 40 градусів більше... Загартування за життя у мене потужне", - підписала відверте відео Анастасія.

Раніше ми писали про те, що Анастасія Волочкова зізналася, що це був найкращий Новий рік у її житті. Артистка встигла і гола в снігу після баньки повалятися, і улюбленого залицяльника зі спини засвітити, і зробити безліч фото з великим букетом троянд. А от її дочка Аріадна на своєму акаунті зізналася, що відчуває себе дуже погано.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Це мій найщасливіший Новий рік! А на фото в снігу після лазні лайків більше! Значить, все-таки...", - поділилася емоціями Волочкова.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова похвалилася тим, що її дочка Ариша повернулася від отця Ігоря Вдовіна додому. З цього приводу артистка влаштувала бенкет з рибою на грилі, яку чомусь змусила готувати колишнього чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова показала новорічне свято в пансіонаті, в який відправляла паралізованого батька. Так, артистка подякувала своїх друзів за благодійний концерт і розповіла, що до тата в гості навіть приїхала її мама.

Також портал Знай.uа писав, що Волочкова вирішила похвалитися банними процедурами, тому роздяглася і провела "новорічний репортаж" прямо з місця подій. Артистка говорила не дуже виразно, тому шанувальники тут же запідозрили недобре.