Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно.

Так, на сторінці балерини в Instagram з'явилося фото зі спортзалу. На кадрі балерина у спортивній формі з пуантами на ногах позує на спортивному тренажері. Не обійшлося і без скандального шпагату. Волочкова і тут не забула розчепірити ноги у своїй фірмовій раскорячці.

Шанувальники не в захваті від цього знімка балерини, про що не посоромилися сказати в коментарях до фотографії. І ось що вони пишуть: "Настуня, що сталося? Травма голови? Знову с*кабалет винен? Ну як він так? Бережи себе", "Я знаю де ще можна розсунути ноги", "Оооо... дочекалися нарешті чергову растопирку!", "А чому ви у спортзалі у пуантах? На біговій на носочках скачете?", "Вибачте, а ви в пуантах займаєтеся?", "Вона страшна, жахлива і нафарбована".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Волочкова вибігла з салону без штанів. Анастасія Волочкова шокувала фанатів довжиною сукні, адже вона більше нагадувала майку. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати масажний салон, проте зробила це у дуже незвичний спосіб. Так, сукню артистки знову розкритикували за маленьку довжину, а лице – за опухлий вигляд.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала, як зазвичай, шокуючий – квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.