Ліндсі Лохан, відома американська актриса, зуміла здивувати своїх шанувальників, опублікувавши досить відвертий знімок. Фото, на якому актриса позує в дуже пікантній позі і повністю оголена, Ліндсі опублікувала на своїй персональній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Безсумнівно, фолловери актриси прийшли в захват від її нового поста, а також залишили величезну кількість коментарів під ним.

"Занадто сексуальна", "Ти виглядаєш гарно", "Дуже погана дівчинка Ліндсі", "Абсолютно приголомшлива", "Це заводить", - пишуть шанувальники.

Раніше ми писали, що скандальна кіноактриса і модель Ліндсей Лохан, яка напередодні заявила про бажання покінчити зі своїм минулим життям і почати все заново, активно веде свою соціальну сторінку в Instagram.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ліндсі Лохан
Ліндсі Лохан

Так, в одному з постів Ліндсей похвалилася домашньою вечерею. В якості першої страви актриса вибрала національний український борщ.

Результатом свого кулінарного експерименту горда Ліндсей похвалилася фоловерам. Правда, не схоже, щоб зірка слідувала класичному рецепту. Здається, Ліндсі накришила в борщ брокколі і подала блюдо з лимоном.

Також ми повідомляли, що Ліндсі Лохан, відома американська співачка, актриса і модель, заявила про те, що хоче круто змінити своє життя. Дівчина, яка останнє десятиліття не сходить зі сторінок жовтої преси як бешкетниця і п'яниця, дала інтерв'ю, в якому розповіла про свої плани повністю змінитися.

Актриса дала відверте інтерв'ю виданню The New York Times на своє 32-річчя. Вона попросила публіку перестати постійно нагадувати їй про те, якою людиною вона була раніше. А їй є чим похвалитися: безліч арештів і п'яних витівок. До того ж, актриса мало не єдина, хто виступав на підтримку Дональда Трампа і Харві Вайнштейна.

Раніше Знай.uа повідомляв, міцні зіркові пари, з яких варто брати приклад.

Знай.uа писав, Брітні Спірс в екстремальному міні показала грандіозне шоу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" відому голлівудську актрису Ліндсей Лохан помітили в компанії зі спокусливим блондином.