Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райський відпочинок зі своєю старшою донькою Євангеліною. Так, артистка вирішила показати дівчинку ближче, порівнявши її з совеням, ймовірно, через пухнасті брови.

"Моє ❤️ совеня", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери розділилися на два табори. Одні захоплювалися красою Єви: "Дуже красива дівчинка😘", "Які бровки ) точно совеня)", "Навіть дух захопило!яка природна,справжня😍незвичайна особлива як і матуся😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "Ангел 😇, очі добрі 🙏🏻".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував знімок: "брови то начасали дитині😀 аля модель😀", "Ну навіщо", "Брови самурая", "Сподіваюся, як мама, не буде себе спотворювати, буде себе любити".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.