Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним образом. Знаменитість взяла участь у новій фотосесії, позуючи в етнічному українському костюмі, що складається з оксамитового халата-каптана, розшитого золотими нитками і декорованого хутряного коміру. Так, артистка зізналася, що готує шанувальникам дещо новеньке, заінтригувавши хештегом "коляда".

"Ви любите одягатися в різні костюми?
Я дуже. Завжди так цікаво, нескінченне дитинство. На сам Новий рік я була просто дружиною, мамою, донькою, зате для зйомок нового відео приміряла образ принцеси 😂 Я дуже сподіваюся, вийде здорово! А вам вдалося приміряти якийсь образ в новорічну ніч? #коляда#backstage", - поцікавилася Джамала. Фолловери залишилися в захваті: "щось круте назріваєєє, ааааа😍❤️ Образ - вогонь🔥", "Цариця", "Джа, тобі личить цей образ 👍👍👍", "Який же крутий оксамитовий жупан!😱❤️ Чекаю прем'єр єру💜 я любитель костюмів і образів😊", "Так, дуже.Ви просто красуня в цьому костюмі.".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.