Анна Тесленко, відома українська спортивна журналістка, эпатувала жителів Києва, з'явившись на вулицях міста в нижній білизні.

Представниця ЗМІ, яка відома по роботі на телеканалі ICTV в програмі «Інший футбол», вирішила таким чином створити рекламу власного бренду. Ролик прогулянки був опублікований в соціальній мережі Facebook.

На відео Ганна разом з молодою людиною зображують парочку закоханих, які вирішили зайнятися сексом на проїжджій частині.

Зйомки привернули увагу багатьох перехожих, а ролик викликав інтерес у Facebookю. Всі відзначають сміливість журналістки.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

#мысливслух# А вам - слабо? )))) Люблю Добро - Есть.

Geplaatst door Алена Тимошина op Vrijdag 4 januari 2019

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всемирно відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram розкішним кадром. Знаменитість зробила селфи в дзеркалі, рекламуючи спортивне харчування. Так, Кім показала пишні груди в коротенькому топі і осину талію у вузьких лосинах. За добу кадр набрав майже 2,7 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися формами Кардашьян, відзначаючи, що за останній рік світська левиця помітно схудла. Інші ж засудили Кім за те, що вона пропонує шанувальникам худнути за допомогою хімії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", одна з найвідоміших і високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід часто балує мільйони своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так і в цей раз модель опублікувала нові фото, на яких постала на огляд публіки в незвичному образі.
"Знай.uа" писав, що українська співачка Настя Каменських, яка зараз робить успішну кар'єру в Латинській Америці і входить зі своїми хітами в передові світові чарти, втомилася від виступів і пішла у відпустку. Відпустку співачка вирішила провести у теплих краях, правда, не розповіла, де саме. Початок лінивих днів Каменських супроводила дражливою фотографією в Мережі, де в сексуальному купальнику сидить біля басейну, спиною до камери.