Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає в Росії і отримує там нагороди, підтвердила чутки про роман з німецької рок-зіркою Тіллем Ліндеманном.

Вперше на своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала їхнє спільне фото.

Шанувальники співачки вже більше року обговорюють відносини Ліндеманна і Лободи. Журналісти припускали, що саме від нього співачка народила другу доньку Тільду.

Хоча Світлана Лобода не коментує чутки, проте на її сторінці в Instagram з'явилося своєрідне підтвердження цього. У день народження Тілля Ліндеманна співачка опублікувала їхнє спільне фото. Ймовірно, знімок зроблений під час другої вагітності зірки, адже в приталеному чорному платті видніється кругленький живіт. Артистка ніжно притиснулася до чоловіка, одягненого в халат медика. Хоч його обличчя було прикрите маскою, все ж видно, що це саме Тілль Ліндеманн.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"З днем народження, мій кращий в світі лікар". Світлана Лобода

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішною дизайнерської коляскою для маленької дочки Тільди. Так, артистка вибрала яскраву рожеву модель з золотими колесами і крильцями від дизайнера Jeremy Scott. На сайті ціна такого розкішного засоби пересування варіюється від 50 до 65 тис. гривень.