Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу миле фото, на якому позує з російським співаком – зіркою 90-х – Дімою Біланом. Як виявилося, 24 грудня артист святкує 37-й День народження, і Світлана вирішила привітати його на своїй сторінці в мережі цим фото. На фотографії артисти сидять у глядацькій залі, а Лобода притискається до Білана своїм бюстом.

На знімку Світлана постала на огляд публіки у відвертій сукні з мереживними вставками чорного кольору. У цього вбрання глибоке декольте, яке підкреслює груди співачки і оголює ноги. Волосся Лободи трохи розпатлане, а на її обличчі зухвалий макіяж. Білан сидить у дивному рожевому костюмі і світлій сорочці. Обидва артиста дивляться в камеру.

У підписі до фотографії Лобода привітала Білана: "З Днем Народження, Дімочка! Бережи себе, будь здоровий і щасливий", - написала співачка. Фотографія наробила шуму в мережі. Шанувальники зірки не пройшли повз нової публікації Лободи і почали активно обговорювати цей знімок. Найбільше коментарів дісталося Білану – одні його вітають, а інші обговорюють зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"А чому скрізь говорили, що він помер?", "Вітаю Діма! Удачі тобі, мені подобаються твої виступи", "Світлана, як завжди, на висоті", "Білан, ну тобі й личить рожевий костюмчик", "Якийсь він дивний став", "Ніхто не знає, що Білан вживає?", "Рожевий фламінго", - пишуть в коментарях до фото на сторінці Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала, що робить холодними ночами.

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.