Популярна голлівудська актриса, володарка премій "Оскар" і BAFTA Кетрін Зета-Джонс вразила мережу знімком у вишиванці.

Кетрін Зета-Джонс похвалилась своїм шанувальникам фото, на якому вона демонструє своє розкішне тіло. Зірка постала в українській вишиванці, підперезаній крайкою. Вишиту українську сорочку зірка доповнила лише капелюхом і окулярами.

Відповідний знімок вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі.

"Кохання у раю", –підписала світлину зірка.

На опублікованому фото Зета-Джонс позує разом зі своїм чоловіком Майклом Дугласом. Вона обнімається з ним, демонструючи загоріле струнке тіло.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пара разом з дітьми зараз перебуває в подорожі, а її прихильники навіть зуміли розгадати, де було зроблено фото – "острів свободи" Куба.

Український національний одяг вже давно прийшовся до душі не лише дизайнерам зі світовим ім'ям, а й зіркам Голлівуду. Вони одягають вишиванки на урочисті заходи, комбінують їх з несподіваним стилем і виглядають виграшно.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про знаменитостей, які частенько позували у вишиванках на камеру.

Як повідомляв портал Знай.ua, сукні української дизайнерки Оксани Полонець з національною символікою прикрасили модний показ "International Thai Silk Fashion Week 2018", що проходив 2-4 грудня у столиці Таїланду. На цьому показі Україна була представлена вперше.

Спеціально для fashion-шоу дизайнерка створила ексклюзивну колекцію з королівського тайського шовку ручної роботи та української колоритної вишивки.

Також Знай.ua писав, у канадському місті Дофін за традицією відбулася "Українська ніч". Так представники української діаспори називають хокейний матч, коли місцева команда "Дофін Кінгс" виходить на лід у формі з українською символікою.