Сукні української дизайнерки Оксани Полонець з національною символікою прикрасили модний показ "International Thai Silk Fashion Week 2018", що проходив 2-4 грудня у столиці Таїланду. На цьому показі Україна була представлена вперше.

Друзі, нарешті відбулося!!! Тепер можу поділитись з вами першими фото з показу #POLONETS на «THAI SILK International...

Geplaatst door Oksana Polonets op Dinsdag 4 december 2018

Спеціально для fashion-шоу дизайнерка створила ексклюзивну колекцію з королівського тайського шовку ручної роботи та української колоритної вишивки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Разом з командою майстрів, протягом трьох місяців ми створювали нові дизайни, вигадували нові технології та методи крою. Я закохалася у тайський шовк і думаю, що це буде не остання колекція з використанням цих тканин, оскільки українсько-тайська колаборація – це нове слово в світовій модній індустрії", – прокоментувала пані Оксана.

Раніше ми писали, що відома американська співачка Дженніфер Лопес вибрала ефектний наряд для зйомок нового кліпу. Відповідне фото з'явилося в мережі.

Ефектні штани від українського дизайнера Наталі Зінько виглядають досить провокаційно. Такий образ був трендовим в 2000-х.

Секс-символ Голлівуду з'явилася на публіці в сірих широких штанях з високими стрінгами. Про це український дизайнер Зінько розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Також раніше передавалось, що український дизайнер Світлана Бевза на своїй сторінці в Instagram поділилася успіхом бренду - американська актриса Дакота Джонсон обрала для червоної доріжки міжнародного кінофестивалю в Маракеші білу шовкову сукню BEVZA з колекції весна-літо '2019.

Також передавалось, що для українських виробників модного одягу з'явилися дуже мотиваційні новини. Так, королева Йорданії Ранія Аль-Абдулла вийшла у світ в одязі українського бренду Flow The Label. Відомо, що український наряд королева одягла з нагоди зустрічі з жінками-активістками.

Нагадаємо, Бузова мимоволі розсекретила гей-тусовку російського шоу-бізнесу.

Як повідомляв Знай.uа Кайлі Дженнер похвалилася діловим образом.

Знай.uа писав, сексуальна Ана Чері обтягнула апетитні форми і поскаржилася на складне життя.