Британська топ-модель Розі Хантінгтон-Уайтлі часто радує шанувальників відвертими фото зі зйомок для брендів і глянців. Незважаючи на те, що модель народила первістка трохи більше року тому, вона швидко повернулася в колишню форму і продовжує роботу в модельній індустрії. Цього разу дівчина порадувала шанувальників оголеними фотографіями. Відповідні знімки знаменитість опублікувала у своєму Instagram.

Так, на сторінці Розі Хантінгтон-Уайтлі з'явилося кілька пляжних фотографій, на яких вона позує у відвертому коричневому купальнику, який складається з бюстгальтера без бретелей, і крихітних трусиків. На одному з фото модель фотографує себе в дзеркало в готельному номері. Її волосся зібране ззаду, а на обличчі сонцезахисні окуляри. На пальці дівчини видно величезну обручку. Справа в тому, що нещодавно Розі Хантінгтон-Уайтлі та Джейсон Стетхем зіграли весілля, а тепер, мабуть, відправилися у медовий місяць.

У підписі до фотографії Розі написала коротко: "До пляжу готова". Шанувальники відзначили відмінну фізичну форму моделі, адже вона не так давно народила дитину голлівудському акторові Джейсону Стетхему.

"Мені подобається дизайн, але не фанат коричневого, але якщо тобі подобається, то круто", "Красуня", "Виглядає ідеально", "Я просто обожнюю всі твої фотографії. Я завжди хочу сказати щось особливе, але вони просто дивовижні. Дякую, що поділилася деякими моментами свого життя", "Дуже гаряча", "Красиве тіло", "Ти так добре виглядаєш, Розі", "Сильна дівчина", "Так красиво. Я захоплююся тим, як наполегливо ви працюєте, щоб підтримувати свою дивовижну фігуру", "Так гарно", "Дуже гарно", "Красива сексі", "Ви просто ідеальні", - пишуть захоплені шанувальники моделі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, кохана Стетхема блиснула "персиками" у відвертому вбранні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Стетхема показала змінену фігуру.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу вперше роздяглася після пологів.