Популярна модель сайз-плюс Тесс Холлідей вийшла у світ в облягаючsq, обшитsq паєтками сукнs.

Тесс Холлідей запросили взяти участь у кінопремії "Золотий глобус". Перед публікою вона з'явилася в яскравому вбранні.

100-кілограмову модель часто запрошують на світські заходи, і модель плюс-сайз Тесс Холлідей любить виділитися на публіці, одягнувши щось oj запам'ятовується і епатує.

На цей раз модель також вирішила не залишитися непоміченою. Вона з'явилася на кінопремії у довгому в підлогу рожевому обтягуючому платті, прикрашеному паєтками.

Тесс навмисно підкреслила свої пишні форми облягаючим вбранням і привернула увагу до своєї персони.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Образ завершували зібране у високий пучок волосся, довгі сережки, насичений макіяж і золистые босоніжки.

Шанувальники моделі заходилися засипати її компліментами. Багато хто вважає, що з її формами - це дуже сміливий крок і захоплювалися сміливістю Тесс.

Нагадаємо, Розкішною Шейк 33: модель позбулася головного достоїнства

Відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, на культової церемонії нагородження "Золотий Глобус" з'явилася разом з коханим Бредлі Купером, позуючи в розкішному золотом сукню. Шанувальники ж були шоковані зміною іміджу, адже Ірина замінила довге волосся на пряме каре.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк поділилася дуже гарячим знімком, позуючи в образі ковбоя. Кадром для відомого глянцю Elle France Шейк похвалилася фанатам в Instagram.

Також модель знялася для популярного бренду купальників від ангела Victoria's Secret Кендіс Свейнпол, показавши ідеальне підтягнуте тіло і пружну п'яту точку.

Знаменитість поділилася дуже гарячим знімком, позуючи в образі ковбоя. Кадром для відомого глянцю Elle France Шейк похвалилася фанатам в Instagram. Шанувальники тут же оцінили незвичайний наряд Ірини і всього за 16 годин кадр набрав майже 170 тис. лайків. "Красуня", "Ах прекрасна Ірина", "Шикарна, втім, як завжди! Gorgeous!!!", "Схожа на Кіру Найтлі", "Иришка, як завжди, неперевершена", - почали розхвалювати модель фоловерів.

Також модель знялася для популярного бренду купальників від ангела Victoria's Secret Кендіс Свейнпол, показавши ідеальне підтягнуте тіло і пружну п'яту точку.