Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість похвалилася довгоочікуваним відпочинком у Дубай, позуючи на ліжку в чорному бікіні. Так, артистка зізналася, що відразу по приїзду захворіла і тепер її відпустці заважають температура і кашель.

"Не знаю як у вас, але по-моєму в мене з'являється традиція - хворіти у відпустці))) Під час роботи у мене немає такої переваги .. а тут - на тобі 2 тижні суцільного задоволення. Болій - не хочу))) Захворіти в перший день своєї першої подорожі в Дубай - done✔️.Мої нові друзі - температура і кашель - всіляко намагаються перешкодити насолоджуватися довгоочікуваним відпочинком , а тут тааааак красиво і стільки всього заплановано ... Але я все-таки змогла вийти на пляж і трохи погрітися 🙏 решту часу я валялася в нашому красивому номері , у який нам принесли вже 2 пляшки Prosecco ) Мабуть думають , що ми молодята 😇 😂 Ну а як ви розважаєтесь у вільний від роботи час?", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Сексуальненько хворієте 😂", "
Одужуй Надюшка! Виглядаєш просто розкішно!!!", "Навіть коли ти хворієш, все одно така красуня! Одужуй швидше, гарного відпочинку!💙❤️💋", "Бажаю насолодитися по повну відпочинком ,і нехай хвороба не завадить це зробити!!!)))) Одужуй))".

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко