Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райський відпочинок разом із сестрою Ганною, вибравши для цього Мальдіви. Так, артистка виклала спільне фото біля літака, проте фанати одразу ж застерегли Ольгу, що десь неподалік бігає скандальна балерина Анастасія Волочкова, фотографуючись в шпагатах.

"Ми майже на місці 😇 Середина січня, а це значить настає моя довгоочікувана ВІДПУСТКА 🤪🤩😍 Я її чекала рік, лише в січні перед своїм днем народження, я дозволяю собі ось так все залишити, відкласти на лютий і полетіти відпочивати 🏖🌞😇 Це таке щастя 😻 обіцяю як мінімум собі, не відповідати на повідомлення робочі (але це не точно🤣) так і знайте не пишіть мені по роботі, з сьогоднішнього дня я у відпустці! Дуже приємно, що в цьому році ми вирвалися разом зі своєю коханою сестрою ❤💃Давно ми з тобою разом відпочивали вдвох! @annabuzova", - поділилася радістю Бузова. Фолловери не пройшли повз: "Зустрінете Волочкову,тьху,тьху,біжіть бігом, поки не ув'язалася🙄", "Дивіться, Волочкову на шпагаті не злякайте😂😂", "Волочковій привіт!стільки красунь на бідні мальдіви))))", "Оля , подбай про Волочкову, а то у баби зовсім дах зірвало там😂🤦‍♀️".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Тим часом Анастасія вже сховалася в кущах

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.