Гітарист відомого американського гурту Lamb Of God Марк Мортон опублікував в мережі новий трек під назвою Cross Off, який він записав з нині покійним вокалістом Linkin Park легендарним Честером Беннінгтоном.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Revolver Magazine.

Пісня увійшла в дебютний альбом Мортона Anesthetic. Орієнтовна дата релізу - 1 березня цього року.

Нагадаємо той факт, що Честер Беннінгтон покінчив з собою 20 липня 2017 року у віці 41 року. Причиною самогубства стала депресія співака.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто нагадати, що учасники американського мультиплатинового гурту Linkin Park зворушливо вшанували пам'ять Честера Беннінгтона, екс-лідера колективу, який покінчив з собою 20 липня 2017 року.

"Пройшов вже рік з того моменту, як ти пішов – сюрреалістична ротація горя, болю, заперечення і прийняття. І як і раніше є відчуття, ніби ти поряд і оточуєш нас світлом і пам'яттю про себе. Твій унікальний дух створив незгладимий відбиток на наших серцях – наші жарти, нашу радість і нашу шанобливість. Навіки вдячні за кохання, життя і творчу пристрасть, якими ти ділився з нами і світом. Ми сумуємо за тобою більше, ніж можуть висловити слова", - написали музиканти на офіційній сторінці групи в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пройшов рік, як не стало фронтмена культового гурту Linkin Park Честера Беннінгтона. Музиканта знайшли повішеним у власному будинку 20 липня 2017-го. Після себе він залишив чимало пісень, слова яких напам'ять знають мільйони людей

Понад 20 років він писав і виконував тексти, множачи армію прихильників по всьому світу. Покійному Беннінгтону було всього 41 рік, за цей час він входив до складу груп Grey Daze і Stone Temple Pilots, але став по-справжньому відомий як вокаліст Linkin Park і Dead by Sunrise.

Нагадаємо, Честер Беннінгтон: біографія фронтмена Linkin Park.

Як повідомляв Знай.uа Честер Беннінгтон: чому соліст Linkin Park покінчив життя самогубством.

Знай.uа писав, річниця смерті Честера Беннінгтона: чим запам'ятався лідер Linkin Park.