Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райські острови зі старшою донькою Євангеліною. Так, артистка вирішила посумувати в останній день відпустки і закинула довгі ноги на невеличкий столик, насолоджуючись блакитним океаном.

"Останні дні океану ... таке прекрасне місце ... доброго ранку", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Це кращі ноги естради😍", "НІЖКИ ФАНТАСТИЧНІ🤗🙃", "Ось ніжки мене здивували і твоє тіло", "Ніжки на стіл, це бомба...", "Колір океану заворожує❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.