Російський актор, добре відомий українському глядачеві за фільмом "Левіафан" Олексій Серебряков, який з родиною емігрував до Канади і досить критично висловлюється про сучасне життя в Росії, вперше став дідусем. Народження внучки він приховував від громадськості два місяці.

Щаслива подія сталася в сім'ї Олексія Серебрякова ще восени. 26 жовтня дочка актора Дарина вперше стала мамою. Вона народила Серебрякову першого онука. Точніше, онучку, що видно з кольору повзунків малятка на фотографії, опублікованій в соціальних мережах і по написах на повітряних кульках "It's a girl!"( з англійської "Це дівчинка!").

"Щастя є. Просто треба народити його », - написала Дарина в Instagram.

Дарина - дочка дружини Серебрякова від першого шлюбу Марії. Незважаючи на це, Олексій завжди ставився до неї, як до своєї, і виховував як рідну. Крім неї у Серебрякова є ще двоє дітей - Степан і Данило, усиновлені з різних дитячих будинків.

Кілька років тому Серебряков з усією родиною переїхав жити в Канаду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, незважаючи на канадське громадянство, народжувала дочка актора в США.

"Вона народжувала в клініці Mount Sinai в США. Хоч і далеко від дому, але на виписку приїхала вся родина", - повдомляє starhit.

Кажуть, Олексій дуже щасливий, постійно цікавиться, як росте внучка, часто спілкується з Дариною по телефону і просить нові фото малятка.

Нагадаємо, популярний російський актор Олексій Серебряков дав інтерв'ю журналісту Юрію Дудю, в якому різко висловився про президента РФ Володимира Путіна і хамство в країні.

Як повідомляв портал Знай.ua, актор Олексій Серебряков опустив росіян нижче плінтуса.

Також Знай.ua писав, Олексій Серебряков зізнався, що дав скандальне інтерв'ю Дудю за наполегливими проханнями своїх дітей.