Поп-співачка і власниця численних брендів одягу і білизни Ріанна випустила нову колекцію білизни марки Savage x Fenty, яка присвячена Дню святого Валентина.

Про запуск святкової колекції Ріанна повідомляє в своєму Instagram. Анонс супроводжується фото в новому рожевому бра.

Ролик, який анонсує колекцію, виконаний в характерній для бренду бодипозитивній стилістиці. Підпис говорить: "Нова колекція з'явиться завтра, і ми випускаємо речі, які вам знадобляться в місяць кохання – чоловіки для цього не потрібн".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Колекція включає бодисьюты, трусики, бра, майки в червоному, чорному, рожевому і кремовому кольорах. Традиційно для Savage x Fenty вони виконані в широкому діапазоні розмірів для різних типів жіночої фігури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку. Так, на своїй сторінці Instagram знаменитість показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X і приміряла дуже сексуальний образ. Артистка позувала в прозорій білизні, вкритому квітами, доповнивши вбрання екзотичним вінком, кільцями-сережками, пікантними панчохами і туфлями-човниками. До речі, нову колекцію можна буде приміряти на себе вже з 5 грудня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку. Так, на своїй сторінці Instagram знаменитість показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X, в якому приміряла на собі сексуальний образ. Так, артистка позувала в ніжному мереживній боді, сидячи в мильному міхурі.
"Знай.uа" писав, що останнім часом шанувальники артистки помітили, що вона сильно схудла, хоча завжди була схильна до повноти. А сама Ріанна не втрачає можливості продемонструвати результати схуднення. Так, в цей раз співачка опублікувала рекламну фотографію, на якій позує топлес, лежачи в ліжку, на білих простирадлах.