32-річний актор Кіт Харінгтон, який грає в серіалі "Гра престолів" Джона Сноу, став головним героєм свіжого номера австралійського GQ.

Дев'ять років зйомок, 67 епізодів, одна смерть на екрані і одне воскресіння - актор сказав «прощай» шоу, яке принесло йому світове визнання. У інтерв'ю актор, дружиною якого є колега по серіалу Роуз Леслі, зазначив, що зйомки завершальних епізодів забрали в нього всі сили. Він навіть перестав курити.

Акторський склад серіалу

Нова "Гра престолів" залишиться без улюблених героїв

Актор зізнався, що останній сезон був придуманий для того, щоб остаточно втомити акторів, вони були емоційно розбиті по закінченні зйомок та їх остаточно позбавили сну. Кіт стверджує, що не знає, плакали вони від смутку з-за того, що все закінчилося, або просто від того, що страшенно втомилися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джон Сноу

Все дуже складно: зірка "Гри престолів" привідкрила завісу фіналу

Харрінгтон поділився, що коли все закінчилося, багато сказали, що люблять цей період у житті і будуть нудьгувати, але з них вистачить.

"Я вдячний цьому шоу за все, але найбільше якраз за те, що зустрів Роуз", - зізнався Кіт.

Весілля Кіта і Роуз

Останній восьмий сезон покажуть на екранах у квітні.

Нагадаємо, телеканал HBO підтвердив створення спеціального епізоду, у якому будуть загиблі герої серіалу "Гра престолів". На знімальному майданчику, який знаходиться в Белфасті були помічені виконавеці ролі Неда Старка Шон Бін, і Джейсон Момоа (Кхал Дрого).

Джон Сноу и Дейнеріс Таргаріен

Раніше стало відомо, що Софі Тернер - виконавиця ролі Санса Старк в серіалі "Гра престолів" прокоментувала фінал серіалу. Актриса думає, що кінцівка не задовольнить усіх фанатів.

Нагадаємо, що у "Гри престолів" з'явиться 4 пріквела. Автор книги "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін заявив, що у серіалу Гра престолів буде 4 пріквела. Зйомки першого пріквела почнуться в жовтні 2018 року в Белфасті (Північна Ірландія). У серіалі розкажуть про події, які відбувалися за тисячі років до Гри престолів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", матір драконів зіграє головну роль в "Зоряних війнах": відео

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Гри престолів" злила долю своєї героїні, але це не точно.