Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райські Мальдіви зі старшою донькою Євангеліною. Так, артистка довгий час приховувала свою локацію від шанувальників, але в останні дні відпочинку виставила дуже зворушливе відео, катаючись з малечею на велосипеді.

"Ось і підійшов до кінця наша чудова мальдівська відпустка❤️неймовірне місце , чудова їжа, турботливі люди... чи це не щастя?", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Дві принцеси:)", "Звичайно красуні! Народжує дітей і не боїться йти вперед! Молодець!!! Роки пролетять, а діти поряд! 💗💖", "Тільди для повного комплекту не вистачає 😍😅", "Світлана, Ви-класна мама!".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.