Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, відправившись кататися на лижах. Так, артистка виставила неймовірно красиве фото з повітряною кулею на тлі.

"Фантастичний вечір в Буковелі❤️", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Лесюня - міс Буковель!!😚", "Прекрасне фото)", "богиня😜ти класнааа😘", "👍Спортсменка, комсомолка 😉 і просто красуня!!!👌😍", "Не холодно сидіти у снігу?😰😰😰😰😰".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.