Чоловік Ані Лорак, яка на даний момент знаходиться в Майамі, Мурат Налчаджиоглу проводить час у товаристві іншої жінки.

Не так давно подружня пара, яка перебуває в процесі розлучення, була помічена на одному з курортів, про що засвідчили їхні знімки, розміщені на сторінках в Instagram. Як стало відомо, вони обидва зараз перебувають в Майамі, при цьому Мурат прилетів туди пізніше своєї дружини для того, щоб провести час з дочкою Софією.

Однак після цього стало відомо і про те, що Мурат приділяє час не тільки своїй дитині. Не так давно в соціальній мережі з'явилося відео, на якому він разом з Софією їде в автомобілі, а поруч з дівчинкою при цьому знаходиться невідома блондинка, яка також знімає дівчинку на камеру.

На відео можна побачити, як дівчинка танцює під музику, а Мурат при цьому намагається підспівувати, при цьому відразу стає зрозуміло, що всі троє чудово проводять час разом. До теперішнього часу те, ким доводиться чоловікові ця дівчина, залишається загадкою.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вечірка для 20-річного жителя Буенос-Айреса обернулася неприємним сюрпризом – він застукав свою дівчину у компанії незнайомця. Пара настільки була захоплена поцілунком, що навіть не помітила, як хлопець підсів до них і зробив селфи. Після того, як він виклав його в Інтернет, знімок набрав величезну кількість переглядів, а дівчина зробила марну спробу виправдатися, пояснюючи свій вчинок алкогольним сп'янінням.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома українська виконавиця Ані Лорак, яка на даний момент будує кар'єру в Росії, часто викладає нові знімки на своїй сторінці в Instagram. Не так давно вона відправилася на відпочинок в Майамі, звідки регулярно шле шанувальникам нові знімки, проте вони не дуже привітно поставилися до її недавнього чорно-білого фото.

Також "Знай.uа" писав, що український вчений виклав у мережу свою думку про запроданку Ані Лорак, в якому він написав про те, що вона мотивує росіян, переконує їх у тому, що все в порядку і українці на дії путінських вояк не ображаються.