Формена "Зрада", виявляється, і в музиці буває. Росію на Євробаченні 2018 збирається представляти Олександр Панайотов – співак, який народився в Запоріжжі, передає видання Обозреватель. За даними ЗМІ, за те, щоб представити Україну на всесвітньому пісенному конкурсі "Євробачення – 2019" боротимуться 16 груп та індивідуальних виконавців, а Росію – 7. І в числі претендентів уроджений українець і запроданец Олександр Панайотов.

У шкільні роки Олександр вступив в запорізьку дитячу музичну школу № 2. Займався в молодіжній вокальної студії популярної музики «Галичина» під керівництвом заслуженого працівника культури Володимира Артемьєва.

У 2017 році Панайотова планували відправити на “Євробачення”, але в результаті обрали Юлію Самойлову.

Нагадаємо, раніше ми писали, що опальна запроданкою похвалилася черговим московським "самоваром".

Українська артистка отримує вже другу нагороду від Муз-ТВ в 2018 році.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає на території Росії засвітилася з черговим "самоваром" Кремля.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що вона отримала нагороду за активність свого фан-клубу. Наголошується, що саме завдяки насиченій гастрольної діяльності дівчина і створила найсильніший фан-клуб в Росії. Про це стало відомо за результатами онлайн-голосування на сайті Муз-ТВ, в результаті якої Лобода отримала нагороду. Фотографію з кубком Світлана виклала в соціальній мережі Instagram.

Разом з тим слід зазначити, що днями скандальний російський виконавець Григорій Лепс гучно відсвяткував свій 56-й день народження. На вечірці помітили чимало знаменитостей, однією з перших прибула Світлана Лобода. Незважаючи на те, що вона не так давно стала мамою, залишила наодинці дочка Тільду і вирушила співати на честь музиканта.

якби не Instagram співачки, навряд чи хтось дізнався про цей візит, але вона сама опублікувала фото і відео, навіть не приховуючи своєї поїздки до Росії.

Нагадаємо, Лобода знову опинилася в центрі скандалу.

Як повідомляв "Знай.uа", фанат перетворював себе на Кароль, а став Лободою.

Також "Знай.uа" писав, Лобода розкрила таємницю імені дочки.