Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим смішним кадром. Знаменитість позувала в пуховику і теплій шапці, похвалившись величезним сніговиком. Так, артистка зізналася, що вирішила провести новорічні канікули вдома, а не закордоном.

"Поки всі виставляють фото з морів , я міцно тримаю сніговика за морквину 😂 Заздріть мовчки 😂🤦🏽‍♀️ Зі святом 😘❤️", - пожартувала Камінська. Фолловери не змогли пройти повз: "Слава , завжди захоплююся вашим тонким гумором )))!!!", "Красуня і як завжди з відмінним почуттям гумору, обожнюю 👍🏻❤️", "Слава, Ви прекрасні!!!❤️👏", "Цікаво тримаєте морквину!😉".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.