Популярний український співак, фіналіст міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2018" Melovin (Костя Бочаров), який повернувся на сцену шоу "Х-Фактор", де стартувала його кар'єра, представив чуттєве відео на пісню "З тобою, зі мною, і годі".

Режисером чуттєвого ролика став Юрій Катинський. За його задумом, кліп розкриває історію молодого хлопця, який через невдалий досвід зневірився в пошуках кохання. Лірична композиція - про певне самовідчуття, яке може виникнути раптово у будь-який із календарних днів. За словами режисера, "фарби в життя нам завжди повертають близькі". Тому кліп "З тобою, зі мною, і годі" стане своєрідним нагадуванням про тих, хто завжди поруч.

"Воно часто починається одразу фазою холодного листопада. У такі самотні моменти нас зігрівають близькі серцю люди, створюють затишок та повертають барви тьмяному дню. Нехай цей кліп буде невеликим нагадуванням про цінність тих, хто поруч", - зазначив Юрій Катинський.

Зйомки кліпу проходили взимку на Київському водосховищі і тривали 3 дні. Оскільки значна частина зйомок відбувалась на Київському морі, головною складністю для всієї команди стала боротьба з холодом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

Як сказав Melovin, щоб показати внутрішній стан і мерзлоту на душі, він перенісся в холодну зиму.

"Щоб показати цю сильну мерзлоту всередині мене після невдалих спроб знайти любов, ми з режисером Юрою Катинським перенеслися в холодну зиму. Сильний холод допоміг мені краще передати глядачеві емоції від пісні, яку мені часом важко навіть виконувати на концертах. "З тобою, зі мною, і годі" - про внутрішній холоді, про ту депресію, яка з'являється найчастіше, коли зникають фарби в житті людини", - розповів Melovin.

До слова, в процесі одного з падінь, задуманих режисером за сюжетом, співак випадково розбив камеру.

Кліп, опублікований на YouTube, всього за кілька годин зібрав майже 50 тисяч переглядів.

Нагадаэмо, Melovin презентував новорічний хіт під назвою "Чудова мить" .

Як повідомляв портал Знай.ua, Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також Знай.ua писав, Melovin розповів про власні політичні амбіції.