Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" в цьому році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів прем'єрою новорічної пісні.

Так, на сторінці Кості з'явився фрагмент його нового хіта під назвою "Чудова мить". Примітно, що в цій публікації з'явилася фотографія артиста з його батьками. На знімку родина сидить біля ялинки, обмотавшись блискучою гірляндою. Співак сидить в червоній кофті посередині між мамою і татом. А в сторіс Melovin опублікував давній знімок, на якому він ще маленький зі ще молодими батьками.

"#PREMIERE. MELOVIN – #ЧудоваМить on my #YouTube channel. P.S Посилання в шапці профілю. З Наступаючим Новим Роком і Різдвом! #melovin. Music: MELOVIN. Lyrics: MELOVIN/ Luka Vovk. Sound producer: Anton Karskiy. Love U MoM & Dad", - написав Бочаров у своїй публікації.

Зазначимо, що повністю нову пісню Кості можна послухати на його YouTube-каналі. Аудіо було опубліковано 24 грудня і набрало вже понад 30 тисяч переглядів. Українці у захваті від такої милої святкової пісні українською мовою. Костянтина засипають компліментами і привітаннями з прем'єрою та наступаючими святами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Респект! Такий дзвінкий голос! Гарна пісня! Спасибі, MELOVIN!", "Дійсно. Твій голос нібито для співу українською і створений. Пісня чудова, аж з'явився новорічний настрій", "Це божественно, увімкну її на Новий рік. Мама плаче від цієї пісні, на скільки красивий голос", "Ти і українська мова – це просто неймовірно. Спасибі за все, бубочка наша", "Це просто новорічна пісня на століття, на покоління. Така добра, світла, затишна, атмосферна, що навіть у мене (у людини без новорічного настрою), у душі прокинулося бажання відчути це свято знову. Неймовірна композиція. Спасибі за цю пісню", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Melovin розповів про власні політичні амбіції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.