Володимир Висоцький вважається одним з найбільш високооплачуваних артистів в Радянському Союзі. За свою кар'єру він встиг знятися в 20 фільмах, за які отримував часом неймовірні гонорари.

Багато з фільмів, в яких знявся Висоцький, вийшли на екрани тільки після його смерті, їх бракували цензори.

Експерти пояснюють, що за зйомки у фільмах Висоцький отримував величезні гроші. Так, за роль в картині "Арап Петра Великого" артист отримав 3540 рублів, що на ті часи було просто неймовірною сумою. Ніхто з акторів не заробляв такі гроші.

Крім того, у Володимира Висоцького була можливість заробляти іноземну валюту. Так, він брав участь у кінозйомках в Італії і отримав за це 1000 доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Автор книги про Висоцького Борис Соколов вважає, що за зйомки в серіалі "Місце зустрічі змінити не можна" славетний артист отримував гонорар в 3,5 рази більше, ніж йому належало. Така умова Висоцький поставив режисерові фільму Станіславу Говорухіну.

Усього за роботу у фільмі "Місце зустрічі змінити не можна" Висоцький заробив 10 000 рублів. При цьому основним джерелом доходу для артиста були концерти.

В результаті його концертною діяльністю навіть зацікавився КДБ, і Висоцький давав свідчення. Втім, в діях артиста слідчі так і не знайшли складу злочину.

Нагадаємо, на могилі Висоцького провели обряд. Заупокійну літію біля могили Володимира Висоцького звершив протоієрей Михайло Ходанов.

Як повідомляв Знай. ua, річниця смерті Висоцького: кращі вірші кумира мільйонів. З моменту його смерті минуло 38 років, але ці слова досі зачіпають за живе і не залишають байдужим.

Знай. ua писав, що день пам'яті Володимира Висоцького 25 липня: історія життя великого людини. Висоцького знав і любив кожен.