Американську модель Юлисса Ніл помітили на одному з пляжів Маямі. Там вона ніжилася під променями теплого сонця.

Папараці вдалося зняти дівчину в момент її відпочинку на пляжі з книгою. Однак не переваги дівчата привернули їхню увагу.

Пекуча брюнетка з'явилася на піщаному березі в крихітному бікіні червоного кольору. Гарячі знімки відразу розлетілися по мережі.

Популярні новини зараз
Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що друга дружина французького кіноактора Венсана Касселя, першою дружиною якого була сама Моніка Беллуччі, 21-річна Тіна Кунаки показала шанувальникам в соціальній мережі фото, на якому добре видно її вагітний живіт. Знімок з'явився на сторінці моделі в Instagram.

Треба сказати, що новина про вагітність стала абсолютною несподіванкою для шанувальників зоряної пари. Судячи з величезного живота, термін у Тіни вже цілком великий, з чого можна зробити висновок, що Кунаки виходила заміж вже вагітною. А пара одружилася в серпні 2018 року. Довгий час Тина і Венсан приховували свою радість, а нещодавно модель виклала перше фото з животом.

Тепер же на сторінці Тіни Кунаки в мережі з'явилося ще одне пляжне фото, на якому дівчина позує в яскравому купальнику. Модель сидить на пляжі, за її спиною видніються пальми і море. Волосся Тіни туго причесані і зібрані ззаду, а на її обличчі немає макіяжу. Зате добре видно величезний вагітний живіт і пишний бюст.

Нагадаємо, вагітна дружина Венсана Касселя забула про сором і роздяглася на людях. Тіна Кунаки виклала яскраве пляжне фото з величезним животом.

Як повідомляв Знай. ua, Кардашьян перетворилася в пышногрудого ангела Victoria’s Secret: просто розкішна. Кім Кардашян вирішила показати ще один наряд, який так і не одягла на Хелловін.

Знай. ua писав, що Каменських в бікіні зробила Мексику ще спекотніше: гарна, чертовка. Настя Каменських похвалилася черговим знімком в купальнику, а шанувальники засипали її компліментами.