Популярна українська співачка Тіна Кароль показала у соціальній мережі свого сина-підлітка, який натхненно грає на піаніно.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Відповідне відео співачка виклала на своїй сторінці в Instagram.

"Мій дорогий, він - моє все", - йдеться у підписі під відео, де син співачки Веніамін впевнено виконує музичний твір.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відео за декілька годин набрало більше десяти тисяч переглядів, фанати Кароль розсипалися у численних компліментах на адресу Веніаміна.

"Мамина радість і гордість, тільки заради них ми проходимо важкі ситуації в житті і не маємо право здаватися", "Здоров'я і щастя мамі і синові","Здоров'я, удачі, натхнення і щастя синочку і матусі!", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя.

Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль сидить на стільці й уважно дивиться в камеру, злегка посміхаючись. Волосся співачки зібране ззаду і зв'язане білим бантом, а на її обличчі акуратний макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала улюбленою червоною помадою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Тіна Кароль вважає, що в наш час саме жінки - сильна стать, що не можна заперечувати.

"Жінки більш активні, чоловіків вони не нагадують. Вони стали більш владними, розкутими. І це диктує суспільство, це диктує сучасний бізнес та сучасне суспільство. І в цьому немає нічого поганого", — висловилася співачка.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також Знай.ua писав про те, що останні кілька років співачка Тіна Кароль зустрічає Новий рік на сцені.