Веніамін, десятирічний син співачки Тіни Кароль, має беззаперечний хист до музики.

Тіна Кароль приховує від сина смерть батька. Про це співачка зізналася у програмі "Світське життя". Співачка пояснює відсутність батька тим, що він сидить на хмаринці і спостерігає за тим, як протікає життя його рідних на землі. Так дівчина вважає, дитина адекватної сприйме те, що батька вже немає в живих.

Хлопчик вправно грає на ударних і фортепіано.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Відео, на якому він виконує мелодію для мами, побажавши їй доброго ранку на англійській мові, з'явилося в мережі.

Нагадаємо, трагічну історію кохання Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра.

Ще десять років тому пара Тіни Кароль і Євгенія Огіра була найщасливішою у світі. Вірячи, що щастя любить тишу, вони таємно розписалися, а потім повінчалися в Києво-Печерській Лаврі.

На вінчанні все пішло не так гладко і від свічки загорілася фата. Тіна тоді не звернула уваги на цей поганий знак, адже була дуже щаслива. Тоді її не могло засмутити практично нічого.
На каналі TinaKarol FanTina у YouTube оприлюднили відео танцю дев'ятирічного сина української співачки Тіни Кароль Веніаміна.
У ролику, знятому в Лондоні, хлопчик виконує гопак.

Співачка Тіна Кароль стала зіркою стріт-стайлу. У білому топі, більше схожому на ліфчик, зірка пройшлася містом з кавою в руках та потрапила в об’єктив фотографа.

Про це повідомляють ЗМІ.

Крім того у власному Instagram Тіна похвалилася сином, який приїхав додому на канікули та вирішив нагодуватим маму бургерами.