Ще десять років тому пара Тіни Кароль і Євгенія Огіра була найщасливішою у світі. Вірячи, що щастя любить тишу, вони таємно розписалися, а потім повінчалися в Києво-Печерській Лаврі. Передає Clutch.

На вінчанні все пішло не так гладко і від свічки загорілася фата. Тіна тоді не звернула уваги на цей поганий знак, адже була дуже щаслива. Тоді її не могло засмутити практично нічого.

У 23 роки співачка народила чоловікові сина Веніаміна. Подружжя жило душа в душу і радувало один одного подарунками. Одного разу співачка навіть організувала Євгену персональний концерт його улюбленого виконавця Гаріка Сукачова.

У 2012 році Тіна поїхала на "Крим Мьюзік Фест" разом з коханим. Преса тоді помітила недобре - Євген виглядав гірше і помітно схуд. З'явилася інформація про те, що у коханого чоловіка Кароль діагностували рак шлунку, коли йому було всього 30 років.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

23 лютого Тіна Кароль розплакалася, виконуючи пісню Олександра Пономарьова. Про хворобу чоловіка вона не скаржилася нікому і не дала жодного коментаря пресі. Перед Євгеном вона теж намагалася бути життєрадісною, тому що розуміла, що чоловікові потрібні сили. Вона намагалася до останнього вірити в краще.

Перед смертю чоловіка Тіна випустила пісню "Пам'ятаю", яку присвятила всім світлим моментів, які у них були. Співачка намагалась показати всім, як сильно дорожить коханою людиною.

З тих пір, як не стало Євгена Огіра, Тіну Кароль не бачили ні з одним чоловіком. Вона веде спокійний спосіб життя і всю себе присвятила сину Веніаміну. Правда, нещодавно співачка зізналася, що закохана і хоче другу дитину. Шанувальники тільки зраділи тому, що Кароль нарешті змогла відпустити минуле, яке зберігала в серці стільки, скільки могла.

Нагадаємо, відома українська співачка і Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим знімком.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль і Надія Дорофєєва вийшли у світ в однакових сукнях.

Також Знай.иа писав, екс-бойфренд Тіни Кароль випустив чуттєвий кліп-визнання.