Тіна Кароль та Надія Дорофєєва вийшли в світ в однакових сукнях. Вибір українських співачок впав на сексуальну сукню-міні у блискучих каменях від українського дизайнера Івана Фролова.

Співачка Тіна Кароль обрала таке вбрання для чвертьфіналу телешоу “Танці з зірками”. Пари повинні були виступити під живий виступ популярних артистів. Тіна Кароль співала для пари Іраклі Макацарія та Яна Заєць.

Поп-діва доповнила образ напівпрозорою накидкою та пальтом від Burberry, вартістю 800 доларів.

Надя Дорофєєва вдягнула таку ж сукню на церемонію нагородження премії M1 Music Awards. Своє ефектне вбрання артистка доповнила прикрасами від Annа Norova і прозорим жакетом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На премії M1 Music Awards Тіна Кароль була продюсером шоу. Для церемонії вона обрала відверте вбрання кольору морської хвилі із яскраво-червоним мереживом. Зірка доповнила образ червоними босоніжками, зачіскою легкі хвилі й фірмовою червоною помадою. Нещодавно Тіна Кароль презентувала новий кліп на пісню “Cила Висоти”. Відзначимо, що в кліпі Тіна Кароль з'являється в різних образах і навіть голою, знята вона як би крізь воду або ж лежачи у воді.

За добу відео на YouTube подивилися понад 300 тисяч користувачів. Ще майже 60 тисяч людей оцінили відеороботу на сторінці артистки в Instagram. І треба сказати, що шанувальники в захваті від цього кліпу, на таку ніжну, але сильну пісню. Співачка повідомила, що режисером цієї роботи став Хіндрек Маасік, а оператор - Сергій Бандерас.

Нагадаємо, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну. Раніше портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва показала фотографію, на якій позує в спортивному луці. Також портал " Знай.ua " писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фоловерів помітили недобре.