Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість показала, як проводить дощові дні. Так, артистка вирішила залишитися вдома і полінькувати, примірявши на себе тільки тоненьку напівпрозору кофтинку.

"Дощовий день - лінива дівчинка", - лаконічно підписала Ратаковскі. Фолловери не пройшли повз і через 17 годин фото зібрало 1,3 млн. лайків. Шанувальники почали розхвалювати фігуру і натуральність Емілі, проте деякі зізналися, що моделі не вистачає усмішки на обличчі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.