Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно порадувала фанатів порцією шикарних знімків з відпочинку в Дубаї, знову нагадала про себе новим фото. Так, Надя показала себе з рудим волоссям і в дивному вбранні на сумнівному фоні килима.

Таким чином виконавиця підтримала флешмоб #10yearchallenge, який досить швидкими темпами набирає обертів у соцмережі Instagram.

На фото 10-річної давності можна спостерігати яскраво-рудий колір волосся і дивний наряд. За фото в ній складно впізнати солістку гурту "Время и Стекло" та ікону стилю Надю Дорофєєву.

"Ще через 10 років запощу себе блондинкою і буде "ВІА Гра", - іронічно співачка підписала фотографію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А от чоловік Дорофєєвої, співак і блогер Володимир Дантес, склав їй компанію у флешмобі. Колишній учасник гурту "ДиО.фильмы" в 21 рік виглядав зовсім молодим хлопчиною.

"Зліва Вова Гудков на кастингу "Фабрики зірок-2". Праворуч - Володимир Дантес, безробітний, точніше так всі думають", - підписав фото Дантес.

Варто нагадати, що відома українська співачка, солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію з відпочинку в Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на дубайському пляжі, на полі для волейболу, мабуть. Для прогулянки артистка одягла короткі джинсові шорти, які оголюють стрункі ніжки, і бордовий топ. Волосся Наді розпущено і трохи розпатлано, вони майже закривають її обличчя з яскравим макіяжем. В руці вона тримає склянку з напоєм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість похвалилася відпочинком в сонячному Дубаї з чоловіком Володимиром Дантесом, звідки вже встигли викласти масу красивих фото. Так, артисти вирішили взяти участь в популярному в мережі челленджері Adele challenge, розставивши в басейні безліч надувних лебедів і створивши справжню пташину армію.

Нагадаємо, мокра Дорофєєва похвалилася шикарними формами в бікіні.

Як повідомляв Знай.uа розкішна Дорофєєва сховалася в ловці снів: які ноги.

Знай.uа писав, Дорофєєва і Дантес показали романтику в небі: які зайчики.