Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на Мальдіви з сестрою Анною, після чого разу поїхала підкорювати снігові схили Куршевеля. Так, артистка навіщось позувала в снігу зовсім гола, прикрившись лише ковдрою.

"Привітики 👸🏻❤️ Коли дуже добрий ранок 😻 #happy 🥳", - поділилася радістю Бузова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Як дурепа. Переплутала літо з зимою. Навіщо їхати на др в Снігові гори, щоб фоткатися в купальнику або простирадлі?", "Дітей народжувати як буде, застудить все на світі", "Звичайно добре! Прокинулася на вулиці, бодуна немає😂😂😂", "Коли дуже хочеш все застудити нахрін".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.