Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Але в цей раз пост Бабкіна спантеличив шанувальників.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує, сидячи в позі лотоса, і медитує. На знімку Сергій Бабкін з голим торсом, на ньому тільки сірі штани і металеві елементи лицарської кольчуги на руках і плечі. Артист сидить із заплющеними очима, а за його спиною також з закритими очима статуя Будди.

У підписі до фотографії Сергій Бабкін розповів шанувальникам, що став учасником проекту "Caballero. Лицарі XXI століття". "Сила сучасного лицаря в спокої. Фото @irinadzhul для проекту «Caballero. Лицарі XXI століття», для журналу «Наталі»", - підписав фото музикант. Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч коментарів. Фоловери в захваті від красивого тіла артиста і його відмінної фізичної форми. Бабкіна засипають компліментами в коментарях.

"Круто! Світло нереально красиве, а лицар захват!", "Сергій Бабкін гумовий, це круто виглядає", "Це йогоцентр в Києві?", "Сергію, ти раніше був ох**нним рокенрольщиком, а зараз?", "Йог завжди спокійний!", "Яка естетична фотографія, Боже", "Ого, атмосферно! Якесь енергетично заряджене фото", "Несподівано", "Круто", "Воістину це так", "Я думав, що Сергій християнин. Дуже шкода", "Фото бомба-граната", "Дуже мальовниче та гармонійне фото!", "Схожий на Jacks з Mortal Kombat", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Сергія Бабкіна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Бабкін поширить свою "Музасферу" по всій Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бабкін розповів, де і з ким насолоджувався влітку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.