Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і тут же дала перший концерт в Москві. Так, на виступі артистки побували Алла Пугачова і Максим Галкін, залишивши дуже позитивний пост і виклавши спільне фото. Світлана вирішила не залишатися в боргу і висловила своє захоплення Аллою Пугачовою.

"Мені дуже складно підібрати слова, щоб висловити і захват і гордість і величезну подяку бачити на своєму концерті
ЛЮДИНУ АРТИСТА ЖІНКУ, рівних якій немає і ніколи не буде. Алла Борисівна, @alla_orfey спасибі ВАМ за розуміння, за теплоту і щирість.
дякую за те, що стільки років своїм прикладом мотивували і надихали, за те скільки разів саме ВИ допомагали мені на моєму шляху, ще зовсім молодій артистці🥰 обожнюємо всю вашу сім'ю і просто будьте здорові! ВИ нам дуже потрібні! Макс, @maxgalkinru ну а ти самий крутий хлопець в країні ☺️адже поруч з тобою сама дивовижна жінка цього світу.
кохаю ❤️", - поділилася емоціями Лобода. Не всі фолловери оцінили кадр: "Похвалили один одного😂. Молодці 👍", "Лобода жахлива.. Хто її піарить. Ні таланту Ні зовнішності.Такий дисонанс з Аллою Борисівною, ось де талант....", "Зозуля хвалить півня за те, що хвалить він зозулю.", "Добре підлизнула".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.