Відомий російський шоумен, ведучий та пародист Максим Галкін у своєму Instagram тепло висловився про Світлану Лободу та її виступ, який пройшов в Москві.

Наголошується, що на концерті побувала і Алла Пугачова. Захоплений Максим в коментарях до спільного фото з Лободою схвально відгукнувся про шоу української співачки.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

"Світлана з донькою Євою, я і Алла після неймовірного концерту Світлани Лободи. Це одне з кращих естрадних шоу, що я бачив за останні десять років, по самому головному для мене показнику – гармонії між артистом і поданням. Це шоу "сидить" на Світлані як ідеально зшите плаття. Немає нічого зайвого. Це було смачно, сексуально, музично і дуже драйвово! Вітаю! #лобода #суперстаршоу", – пише Галкін.

Лобода не пройшла повз повідомлення, подякувавши Аллі Пугачовій і Галкіну, назвавши його "найбільш крутим хлопцем".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Мені дуже складно підібрати слова, щоб висловити і захват і гордість і величезну подяку бачити на своєму концерті ЛЮДИНУ АРТИСТА ЖІНКУ, рівних якій немає і ніколи не буде. Алла Борисівна, дякую ВАМ за розуміння, за теплоту і щирість. Спасибі за те, що стільки років своїм прикладом мотивували і надихали, за те скільки разів саме ВИ допомагали мені на моєму шляху, ще зовсім молодій артистці. Обожнюємо всю вашу сім'ю і просто будьте здорові! ВИ нам дуже потрібні! Макс, ну а ти самий крутий хлопець в країні ☺️адже поруч з тобою сама дивовижна жінка цього світу. Люблю".

Нагадаємо, Підступна Пугачова злила "страшні фото" Аллегрової: з Днем народження, Іріша

Про давню ворожнечу двох зірок російської естради Алли Пугачової і Ірини Аллегрової давно знають шанувальники, це і не дивно, що дві сильні та успішні жінки навряд чи зможуть залишатися в дружніх стосунках і не конкурувати.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пугачова не залишила шансу коханці Галкіна: справжня красуня перемогла вік

Також Знай.ua" писав про те, що Пугачова виглядає молодше Галкіна, фанати не вірять власним очам