Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким селфі з машини, нанісши мінімум косметики. Так, дівчина позувала в дуже незвичайному вбранні, доповнивши образ масивними золотими сережками і зізналася, що зробила макіяж сама собі.

"Сама нафарбувалася💄", - поділилася успіхами Ратаковскі. За добу кадр встиг набрати 773 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті від натуральності Емілі і почали засипати дівчину компліментами. Були і ті, хто зазначив, що моделі пора зав'язувати з ін'єкціями гіалуронової кислоти в губи, адже вони виглядають надто великими.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.