Дружина Джорджа Клуні Амаль забрала дітей Еллу і Олександра, і втекла з дому свого відомого чоловіка. Доведеться визнати, що голлівудському акторові найближчим часом житиметься не солодко, адже це дуже серйозний удар по репутації і найголовніше - по людській гідності.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Radar Online.

За інформацією журналістів, в парі відбулася серйозна сварка подружжя знаходяиться на межі розлучення. Друзі сімейства запевняють, що Клуні робить все, щоб повернути дружину.

В даний час актор живе в своєму будинку в Британії, а Амаль з дітьми переїхала в маєток в Італії. У разі розлучення подружжю доводиться ділити статок розміром 520 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Варто нагадати, що популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній чорно - білій зйомці. Так, артистка позувала в леопардовій шубці і стильних окулярах "котяче око", а шанувальники не змогли відвести очей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, що 32-річна зірка фільму "Двоє: я і моя тінь" зустрічається з молодим американським художником. Так, днями Ешлі Олсен та її нового бойфренда папараці застукали на побаченні в Нью-Йорку. Знімки знаменитостей опублікували на фан-сторінці сестер Олсен в соціальній мережі Instagram.

На фотографіях можна побачити, як 32-річна Ешлі гуляє по вулицях Нью-Йорка разом зі своїм молодим чоловіком Луї Айзнером. Крім того, вечір закохані провели з рідним братом хлопця Чарлі і його дівчиною. Про це повідомляє The Daily Mail.

Нагадаємо, спокусниця Беллуччі шокувала на червоній доріжці: це неприпустимо.

Як повідомляв Знай.uа дружина соліста Imagine Dragons розповіла страшну таємницю про їхні стосунки: це подвійне вбивство.

Знай.uа писав, 21-річна дружина Касселя вагітна: зворушливе підтвердження.