Компанія Netflix розробляє сценарій телесеріалу по всесвіту Resident Evil ("Обитель зла") і шукає шоуранера проекту.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Deadline.

Стало відомо, що по серії ігор від Capcom і фільмів жахів "Обитель зла" вийде телесеріал. До того ж проектом також займається компанія Constantin, яка працювала над виробництвом однойменних фільмів з Мілою Йовович.

Netflix вирішила розширити всесвіт і поглибити міфологію Resident Evil. Основна ідея гри, яка збережена в фільмах, залишиться і в телеверсії. Серіал розповідатиме про корпорації Umbrella і життя в світі, який поглине T-вірус.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перша гра Resident Evil, розроблена японцями Capcom, з'явилася в 1996 році. Зараз вийшло понад 10 ігор серії на різних платформах. Перша частина "Обители зла", заснована на іграх Resident Evil, що вийшла в 2002 році. Разом вийшло шість фільмів, які сумарно зібрали в прокаті круглу суму - $1,2 млрд.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дублерка Міли Йовович втратила руку і вимагає багатомільйонну компенсацію: фото.

Відомо, що професія дублера-каскадера – одна з найнебезпечніших у світі, оскільки люди, чиїх імен та осіб ніхто ніколи не дізнається, здійснюють неймовірні і небезпечні трюки. Всього лише один невірний рух і серйозні наслідки дадуть про себе знати.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома голлівудська актриса з українським корінням зробила дивовижну подорож в Африку і показала кілька яскравих фотографій.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "П'ятого елементу" розчулила шанувальників рідною мовою. Модель і відома голлівудська зірка українського походження Міла Йовович попросила у шанувальників підтримки. Але зробила це своєрідним чином.