Професія дублера-каскадера – одна з найбільш небезпечних у світі, оскільки люди, чиїх імен та осіб ніхто ніколи не дізнається, здійснюють неймовірні і небезпечні трюки. Всього лише один невірний рух і серйозних наслідків не уникнути.

До приходу в кіно Олівія Джексон серйозно займалася кікбоксингом і досягла в цьому певних успіхів, що надалі спрощувало виконання акробатичних трюків в кіно. Вона взяла участь у зйомках таких стрічок, як "Божевільний Макс", "Смертельна гонка", а також фатальний картині "Обитель зла-6", на якій і сталася трагедія. Під час виконання трюку вона, несучись на величезній швидкості на мотоциклі, врізалася в кінокамеру.

В результаті зіткнення каскадер отримала множинні пошкодження і травми, від яких сімнадцять днів провела в комі. У неї було розірвана легеня, зламана ключиця і кілька ребер. Крім того, сильно постраждало обличчя і був викривлений хребет. Незважаючи на всі старання лікарів, знівечену ліву руку все ж довелося ампутувати.

Безумовно, з ампутованою рукою про продовження кар'єри каскадера довелося забути, унаслідок чого Олівія прийняла рішення судитися зі знімальною групою. В події, на думку Джексон, винні відразу кілька людей. Насамперед, оператор, який вчасно не підняв камеру, постановник трюків, який неправильно організував зйомку небезпечного моменту, і режисер картини, який відповідає за все, що діється в процесі створення кінострічки. За заподіяний збиток і купу часу, який вона провела на лікарняному ліжку, дівчина вимагає суму у два мільйони двісті тисяч фунтів стерлінгів. Судове засідання відбудеться в Англії в наступному році.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Незважаючи на відсутність руки, Олівія не вішає носа і багато часу приділяє своїм двом дітям, а також освоює кінний спорт і повернулася до кікбоксингу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Міла Йовович знялася для модного журналу без звичного для себе пафосу і гламуру.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома голлівудська актриса з українським корінням зробила дивовижну подорож в Африку і показала кілька яскравих фотографій.

ТакожЗнай.uа" писав, що Міла Йовович представила колекцію відомого французького бренду Balmain.