Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила відпочивати в теплі країни, весь час виставляючи безліч фото в різних бікіні. Так, дівчина пройшлася по пляжу у відвертому купальнику, прикривши силіконову попу накидкою в сіточку.

За добу фото набрало понад 233 тис. лайків. Фолловери не змогли приховати захоплення і почали засипати форми Квітко компліментами. Були і ті, хто зазначив, що тіло дівчини виглядає дуже непропорційно і висловили сподівання, що це всього лише фотошоп.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.