Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже лагідним кадром. Знаменитість виставила чорно-біле фото, на якому позує з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим і маленьким сином Емір-Рахманом. Так, артистка зізналася, як сильно її мотивують рідні чоловіки.

"Так складно піти на ранкові зйомки, коли бачиш своїх пацанів сплячими! Вони так мене надихають на постійний рух!
Скоро стільки нового!!!! Нова пісня “Solo”, цікаві телепроекти та ...!
Дякую, що ви зі мною, мої 645к! Ви вже теж як частина моєї маленької сім'ї, надихаєте мене дуже!!!
😘❤️🙌🏾 ", - поділилася емоціями Джамала. Фолловери залишилися в захваті: "Дуууже круте фото. Емоції зображені тут..безцінні !)))", "ваш син дивовижний", "Які ви щасливі!!!! Бережіть свої почуття..", "Ви дуже гарне подружжя. Многая літа вам та щастя 🌸🌸🌸", "Такі щирі і щасливі😍❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.