Минув всього місяць відтоді, як гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський оголосив про наміри балотуватися у президенти України. За цей час його вже підтримали чимало відомих особистостей: письменники, політики, зірки.

Зеленський йде у президенти
Зеленський йде у президенти

Нещодавно до списку новачків у "Зе! Команді" додалася ще й ведуча "Світського життя", дружина актора Юрія Горбунова, Катя Осадча. В Instagram з'явилося її спільне із слугою народу фото.

Катя Осадча та Володимир Зеленський
Катя Осадча та Володимир Зеленський

На знімку впадає в око різниця у зрості, але це не заважає їм посміхатися, Зеленський гордо тримає табличку із написом "Президент".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зеленський йде у президенти
Зеленський йде у президенти

Свого вчинку Осадча не коментувала, тому не ясно, чи буде вона займатися відкритою політичною діяльністю, або просто таким чином висловила свою думку.

Дивіться: Зеленський розповів Осадчій про партію "Слуга народу"

Нагадаємо, у мережі нагадали, що говорив Зеленський про політиків задовго до того, як зібрався на вибори. Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський показав, що відбувається на знімальному майданчику серіалу "Слуга народу". Також "Знай.ua" писав, учасниця "Голосу країни" змусила Монатіка ридати.