Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в незвичному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в так званому пацанському образі. Співачка фотографує себе в дзеркало, при цьому її рука прикладена до рота так, що здається, ніби вона гризе нігті, це і помітили шанувальники зірки. Настя позує в чорних шкіряних скіні і довгій чорній толстовці з "пташиним" принтом на животі. На її голові чорна кепка, під якої видно розпущене волосся.

У підписі до фотографії Настя Каменських написала: "Який цікавий та емоційний день! Пам'ятайте, якщо ви мрієте про більше і старанно трудитеся – всі ваші мрії збудуться! Спасибі @positiff за класну і затишну толстовку". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фанати засипають Настю компліментами, хоч і не звикли бачити її в такому амплуа. Деякі просять її перестати гризти нігті.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Найкраща", "Настя, не гризи нігті!" "Настя, не треба гризти нігті!", "Як мило, Настя в кепочці Потапа", "Ти знову за це взялася, гризти нігті?", "Чарівна", "Настя, ну не гризи нігті", "А ну нігті не кусай!", "Красуня", "Бандитка", "Офігенна", "Красуня", "Ти сексі", "Боже, подумав, що це Сєдокова", "Настя, ти обіцяла не гризти нігті", - пишуть в коментарях до фото Насті Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.